Studieavdeling

Biblioteket har i dag en lesesal med møterom som er døgnåpen 7 dager i uka. Måten vi får dette til på er gjennom utlån av nøkler som lånerne kan låne i 2 måneder av gangen. Pr i dag er det 19 nøkler til utlån.

I prosjektet vår ønsker vi å gjøre dette tilbudet enda bedre. Gjøre lesesal og grupperom mer innbydende, samt oppgradere det tekniske utstyret.

For å finne ut hva studentene ønsket, gjorde vi en brukerundersøkelse. Denne var rettet mot voksne som bruker biblioteket som «læringsarena».

Her er undersøkelsen

Svarene finnes her

Svarene viser som dere ser at studentene har en del ønsker. Vi skal prøve å innfri disse.  Det første vi gjorde var å henge opp en projektor i taket på grupperommet. Vi har også montert whiteboard og kjøpt in flip-over, slik at dette kan lånes. I tillegg hang vi opp noen bilder på veggene for å gjøre det hyggeligere.

Endel etterlyser også flere arbeidsplasser i biblioteket. Det er noe vi også ser til daglig at det er behov for. Vi har mange unge (10-14) som bruker biblioteket etter skoletid, og de trenger plass til å gjøre lekser (etc.) Dette vil vi ta hensyn til når den store omgjøringen av bibliotekrommet står for tur. Det vil begynne med

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s